woe 10 mei 2023
20:15 - 23:00

Grote zaal
Muziektheater

Een avond waarbij we het leven vieren! UITVERKOCHT!
 

Je waant je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én publiek het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Verhalen die deze avond een speciaal tintje krijgen door het goede doel waar Gerard en Friends zich voor inzetten: Team Bondgenoten 2.0 een financieel duwtje in de rug geven!  

Team Bondgenoten 2.0 is in 2013 opgericht door Johan Veenstra. Velen kennen Johan nog als directeur van Theater Twee Hondjes. Johan hield van het leven en zette zich op verschillende manieren in om aandacht voor de ziekte te vragen. Zo heeft hij deelgenomen aan het NCRV programma ‘Op weg naar Alpe d’HuZes’. Schreef hij samen met Igor Kluin de tekst voor het lied ‘Alles komt aan’ en heeft hij meerdere malen de berg bedwongen op de fiets. In 2019 is Johan overleden. Om Johan en vele anderen niet te vergeten zet Rick zijn rol als teamcaptain voort. Samen met Annelies Veenstra, Rianne Hoekman en Noa Vlietland zet Rick zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

De opbrengst van deze avond is geheel ten gunste van Alpe d’HuZes/KWF kankerbestrijding.  

Kaarten kosten € 22,50 en deze kunt u reserveren via: teambondgenoten2punt0@gmail.com

 

U kunt hier uw reactie plaatsen