zat 1 apr 2023
20:15 - 22:00

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 19.50

 “Zo veel fijne zelfspot” (★★★★ Volkskrant)

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen?  Of moet ik het doen? En hoe dan?

“De situatie” gaat over het bezweren van een crisis in je leven.In zijn geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan.
Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

"Hier toont hij dat hij als cabaretier verder kan reiken dan de belevenissen in zijn huis".  (Volkskrant)
“De situatie is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt." (Theaterkrant, keuze van de criticus)

Beeld: Aisha Zeijpveld

www.martijnkardol.nl
 

Jan van den Heuvel

02-04-'23

Geweldige avond gehad bij Martijn Kardol. Een fantastische verteller met heerlijke humor die constant weet te boeien. Absoluut hoogtepunt het verhaal over zijn bezoek aan een wokrestaurant. Deze man verdient volle zalen.

U kunt hier uw reactie plaatsen