zat 11 mrt 2023
20:15 - 22:00

Grote zaal
Muziektheater
Pauze: Nee

Prijs € 28.50

Een avondje theater zoals het hoort

Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? Karin en Cor zaten midden in een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen, jong en oud, die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen, ruw onderbroken door 'dat wat niet genoemd mag worden'...

In ‘Waar waren we gebleven...’ doen Ka&Co net of er niets gebeurd is; het 'C-woord' zal niet genoemd worden, er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden, op het hoogste niveau, de mooiste liedjes gespeeld en gezongen! Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met al die echte, lachende en genietende mensen om je heen.

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren 80 tot de grote theatershows ‘De diva en de divan’ (2002) en ‘Diva’s van Carré’ (2013). Ook dit keer zullen ze er zonder twijfel in slagen om het publiek met zich mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te sturen.

www.labloemen.nl

Beeld: Erwin Olaf

Jan

12-03-'23

Een geweldig goed optreden van Karin Bloemen en Cor Bakker in ons theater. Genoten

C.H. van Bodegom

12-03-'23

grandioze voorstelling. Kan bijna niet anders, 2 vakmensen. Genoten

Antoinette van der togt

12-03-'23

Heb super genoten van een heerlijk avondje uit met mijn man samen. Echt een Tena lady avondje. Of te wel we hebben erg veel gelachen .geweldig fijn klein theater Willen ook vrienden van theater worden In de hoop nog meer mooie avonden te kunnen gaan beleven.

U kunt hier uw reactie plaatsen