vrij 24 feb 2023
20:15 - 22:00

Grote zaal
Show
Pauze: Ja

Prijs € 22.50

“Een onweerstaanbare performer” - NRC ****

Sven Ratzke, entertainer pur sang en een internationale sensatie, bracht pers en publiek de laatste jaren regelmatig in vervoering met zijn Bowie-voorstellingen. Muzikale avonden van hoog niveau en klasse waarin hij legendarische songs naar eigen hand zette, voor ontroering zorgde en zijn publiek met verhalen op een tijdreis met soms hilarische uitstapjes nam. Want Ratzke bezit de gouden combi: hij is een fenomenaal zanger én buitengewoon entertainer, waarvan het publiek in de ban raakt. Of dat nu in New York, Sydney, Berlijn of Enschede is.

Met zijn nieuwe voorstelling duikt hij in zijn catalogus van de mooiste muziek van de afgelopen eeuw. Muziek over het grote verlangen, waar iedereen een herinnering aan heeft, verschijnen op deze avond in compleet nieuw licht. Samen met zijn virtuoze pianist serveert hij het publiek een buitengewoon muzikale avond, vol entertainment en internationale klasse. Ratzke raakt, fascineert, verrast en entertaint met deze show van wereldniveau.

Venus & Mars zal over de hele wereld te zien zijn, onder anderen in Berlijn, Hamburg, München, Zürich, London, Sydney, Melbourne, New York en Auckland. Met nummers van onder anderen Jacques Brel, Nick Cave, Nina Simone, Eurythmics, Leonard Cohen, Nina Hagen en uiteraard ook nog een vleugje David Bowie.

Beeld: Alek photographer

www.sven-ratzke.com

w.bakx

25-02-'23

werd wel erg benadrukt door Sven dat hij nog nooit in Hellevoetsluis had opgetreden en het kwam bij mij over dat hij het eigenlijk temin vond om hier op te treden, kreeg het gevoel alsdat hij ons een soort boerenkinkels vond, als hij zich meer verdiept had in de bezoekers, had hij kunnen weten dat de meeste inport waren, hij had ook kunnen vragen of er mensen waren, die al eens een optreden hadden gezien van hem. Verder geeft hij wel een goede show weg,

U kunt hier uw reactie plaatsen