vrij 7 okt 2022
20:15 - 22:00

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 23.00

Deze voorstelling zal je niet snel vergeten. Dus kom jij kijken? Dat is voor iedereen beter!

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!
Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van Corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Voor iedereen beter is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!
Maximaal 4 kaarten per persoon.

Beeld: Gemmy Wout-Binnendijk

H.J.Mol

08-10-'22

Heerlijke voorstelling, lang niet meer zo gelachen!!!

Groenendaal

08-10-'22

Het was een fantastische avond. Richard was in vorm. Het was een uitverkochte zaal. Heel leuk geweest.

Maja Tijsen

08-10-'22

Beste show ooit! Richard Groenendijk was weer helemaal op de plek waar hij hoort. Genoten van alles wat hij " beetnam". Met ook even een stilstaan bij onze eindigheid, afgesloten met een emotievol lied in een prachtig decor. Genieten maar!

an steijl

08-10-'22

top avond alleen maar tranen gelachen elke show overtreft steeds de vorige .

Jan de Bruijn

09-10-'22

Geweldig mooie voorstelling

w.bakx

09-10-'22

Grandioos, zeer knap om de aandacht van het publiek 2 uur lang vast te houden zonder pauze en zeer geslaagd na een periode van corona-stilte live in het theater, succes verder met de voorstellinge, die nog tegaan zijn

Sjaan

09-10-'22

Weer een geweldige show wat hebben we gelachen heerlijk genoten :)

C.H. van Bodegom

09-10-'22

geweldig genoten van Richard. Klasse

Jacques Verheijen

09-10-'22

Wat een grandioze voorstelling. Vrijwel doorlopend dubbel gelegen van de lach . Origineel, soms absurd, maar ook de serieuze ondertoon ontbrak niet. Had eigenlijk de volgende avond weer willen gaan, maar de zaal zat wederom bommetje vol. Op naar de volgende voorstelling. Richard ,Chapeau !!!! Bedankt voor deze onvergetelijke avond !!!

Liliane Martins

09-10-'22

Geweldige leuke show. Geen pauze maar heel goed te doen. Als ik dan toch puntje van kritiek moet geven dan niets over de show en over Richard maar na afloop was er een man die een boek heeft geschreven over kleine theaters in Nederland en dan met een gitaar een liedje gaat zingen en een heel saai verhaal verteld. Jammer deze afsluiting is niet leuk na de sprankelende show.

Trudy Spruit

09-10-'22

Ik heb genoten van Richard Groenendijk! Daarentegen vond ik de recensent een anticlimax.

Gerda van leeuwen

11-10-'22

Hij was Geweldig!!!

U kunt hier uw reactie plaatsen