vrij 20 mei 2022
20:15 - 22:00

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 10.00

One-woman show gebaseerd op het boek ‘Ik Daphne Gakes’

‘Leven doe je door te spelen,’ zo luidt Daphne Gakes’ devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in wilde avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.

Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild - vol seks, drugs en rock & roll - of kalm - met rust, reinheid en regelmaat? Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-ageroman neemt Daphne Gakes je mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?

In het kader van het Theaterweekend zijn kaarten voor deze voorstelling €10,00. Er is geen drankje inbegrepen bij de prijs. 

Beeld: Marie Broeckman

Ed en Christa

21-05-'22

Leuke en gevarieerde show, we hebben ontzettend gelachen. Daphne heeft veel interactie met haar publiek wat haar optreden alleen maar nog leuker maakt. Na afloop in de foyer maakte zij voor iedereen tijd voor een praatje en signeerde haar boek “Ik, Daphne Gakesâ€. Kortom een zeer geslaagde avond mede door de zeer vriendelijke vrijwilligers van het theater.

Erica

23-05-'22

Wat een heerlijk show, heerlijke energie op het podium, het enthousiasme spatte ervan af, leuke interactie met het publiek, maakt het altijd super leuk en wat spannend. Achteraf nog even met haar gekletst, leuk mens. Wat een fijne medewerkers van het theater.

U kunt hier uw reactie plaatsen