zon 15 mei 2022
15:30 - 18:00

Grote zaal
Muziek

Prijs € 21.50

In de vrolijke sfeer van een klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij.

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen naar het theater, om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met u te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van ondermeer de accordeon en de viool, wordt u meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal.

Beeld: Frank van den Ing

Johan en Ria Borsje

16-05-'22

We hebben erg genoten

Marja Dirkzwager

16-05-'22

Bij binnenkomst in 'jullie', mooie gebouw werden we heel enthousiast welkom geheten, de sfeer was gemoedelijk, prachtig weer buiten! Het optreden van Gerard Alderliefste&Friends was in één woord geweldig(Maar dat wist ik al). Wij komen zeker weer terug naar 'De twee hondjes', ook omdat we het weer kunnen combineren met een bezoek aan de haven, kortom Hellevoetsluis is een totaal dagje uit, mede dankzij jullie!! Tot een volgende keer. Marja

Cobie Kootje

16-05-'22

Was geweldig, ik heb genoten!!

C.H. van Bodegom

21-05-'22

Grandioos. Genoten.

U kunt hier uw reactie plaatsen