vrij 27 mei 2022
20:15 - 22:00

Grote zaal
Cabaret

Prijs € 18.50

Speelbeesten II is een voorstelling vol humor en muziek

Met "Speelbeesten II" maken Maartje & Kine van de coronanood een deugd. Afgelopen winter stapten ze in hun busje en reden naar Kines thuisland Noorwegen. Geïnspireerd door een sneeuwwitte wereld waar corona niet leek te bestaan, schreven ze over onderwerpen die ze tot dan toe niet aandurfden - die ontbrekende kinderwens, ontspoorde liefdes en de eerste tekenen van dementie bij een van de ouders.
In "Speelbeesten II" brengen Maartje & Kine hun Noorse ervaringen naar de Nederlandse theaters. Want als niemand op vakantie naar Noorwegen kan, dan halen zij Noorwegen wel naar Nederland.

Aangejaagd en opgejut door de gelauwerde schrijver Peer Wittenbols springen deze twee multi-instrumentalisten voor de hongerige leeuwen: met hun rijke verzameling nieuwe nummers klimmen zij bij u in de stad de bühne op. Het publiek is onderdeel van een gewaagd experiment: iedere avond zien nieuwe nummers het levenslicht, andere vallen af. Het resultaat toont een volstrekt nieuwe kant van Maartje & Kine: persoonlijker, gedurfder en veelzijdiger. Maar zoals altijd onweerstaanbaar muzikaal, humoristisch en verfrissend. Als ontketende "speelbeesten" zullen ze het theaterdoek aan flarden zingen.


Beeld: Anne van Zandwijk


 

Rinus & Conne

28-05-'22

Fantastische avond gehad. De energie spatte van het podium. Je merkte aan alles dat Maartje en Kine en technicus kei hard hebben gewerkt om zo mooie voorsteling te kunnen laten zien en horen. Ook het twee hondjes team hartelijk dank

C.H. van Bodegom

29-05-'22

Leuke voorstelling. Afwisselend met diverse muziekinstrumenten. Enthousiaste meiden.

Esther

31-05-'22

Voor het eerst een voorstelling van Maartje en Kine bijgewoond. Ontzettend van genoten. We gaan zeker naar hun volgende voorstelling.

U kunt hier uw reactie plaatsen