Dinsdag 07 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 3 juli
  • De Franja's livestream

Opslaan in favorieten
20:15 uur

De Franja's

Drie ervaren (rock)muzikanten gooien het over een heel andere boeg. De Franja’s spelen oudhollandse liedjes, maar met dezelfde energie als een rockband op het podium. Geschikt voor elke gelegenheid: van braderie tot bruiloft, van bejaardenhuis tot bekend festival!
Na jaren te hebben gespeeld op verschillende podia, worden rockveterane Tanja Hoogzand uit Oudenhoorn en gitarist Frank Schouten gevraagd te spelen op het Nationaal Ouderendiner. Speciaal daarvoor werd een repertoire gemaakt waar ouderen veel plezier aan zouden kunnen beleven. Een bandnaam was snel gevonden: Frank en Tanja …de Franja’s! Niet alleen de ouderen, maar ook zijzelf hadden de smaak te pakken. De Franja’s werd uitgebreid met John van Veen (bassist van De Juf, Echo Bowie, Yada Yada) die voor de gelegenheid de trekkast ter hand nam. Zijn invloeden van feestelijke Louisiana- en Zydeco-muziek maken dat oudhollandse liedjes ineens dansbare klassiekers werden. Feest gegarandeerd, of je nu jong bent of minder jong!

Tanja Hoogzand uit Oudenhoorn (zang, ukelele) - In de regio bekend als zangeres van Mickeys Paper Heroes. Deze rockband uit Brielle werd eerder finalist in de competitie van beste coverband van Nederland in het Amsterdamse Paradiso en speelt al dertig jaar op verschillende podia.
Frank Schouten uit Rotterdam (gitaar, zang, horse kick) -  Ook gitarist bij rockband Mickeys Paper Heroes en bassist bij ska-reggaeband Peen.
John van Veen uit Rotterdam (accordeon, zang) – Speelt de trekkast bij de Bommelband en is bassist bij Herman Brood tributeband Yada Yada.
 

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie