Dinsdag 07 juli 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 24 november
  • Het laatste  Open Podium Hellevoetsluis vindt op zondag 24 November weer plaats in het Cultuurhuis Hellevoetsluis, in het foyer Theater Twee Hondjes.

Opslaan in favorieten
13:30 uur
  • zondag 24 november
  • Het laatste  Open Podium Hellevoetsluis vindt op zondag 24 November weer plaats in het Cultuurhuis Hellevoetsluis, in het foyer Theater Twee Hondjes.

Opslaan in favorieten
13:30 uur

Open Podium Hellevoetsluis

Deze extra lange  verrassende editie bestaat  uit een mooie balans tussen gedichten en muziek voor een inspirerende herfstachtige zondagmiddag.  Het cultuurhuis is open vanaf 13.00 uur. De aanvangstijd is 13:00 uur en om 17.30 uur is het Open Podium ten einde. Het geheel is weer in handen van Els Huurman, die alle onderdelen naadloos aan elkaar heeft gesmeed tot één prachtig geheel En let op !! Deze middag een heel bijzondere middag waar Els afscheid neemt van het Podium. Wethouder Margriet den Brok opent het Podium met verrassende woorden voor Els Huurman.

Deze middag een drie tal zangers. Casper de Jonge is zanger en zangcoach. Coachen vindt hij even leuk en inspirerend en het één kan niet zonder een ander. Deze middag zingt en begeleid hij zich achter de piano samen met Angel Cross en Erik Dehulster en Angelo Cross  een bekende op het Podium .Deze middag worden wij verrast door een samensmelting tussen de klanken van piano en zang.
Mevrouwmeneer. Ellen Kreeft en Jeroen Vermeer zijn het duo mevrouwmeneer.Zij Vertolken hun eigen geschreven cabarteteske liedjes over allerdaagse zinnig –en onzinnigheden.Herkenbaar voor iedereen.
Grades of Colour! Marianne Venneman en Martin de Bree vullen elkaar aan met een passie voor mooie songs. Jazz, pop, rock, blues, country en soulcovers in een eigen kleur. Akoestisch, easy en met een gevoelige snaar.

En ook deze middag een heuse verrassing en dat is ”Angelo Cross en Speciale gast” ...wie oh wie??

Magda Haan is naast dichter ook schrijver van proza en verhalen. Soms schrijft ze ook liedjes. Ze is aangesloten bij de Reizende dichters en is daarbij erg betrokken. Het strand is haar rustpunt en het dichten is voor haar een manier om haar gevoelens te verwoorden.
Albert Prins, dichter in hart en ziel. En dicht over alles wat hij ziet en wat er gebeurd in de wereld. Steeds weer laat hij het publiek verrassen met zijn pakkende gedichten
Dick Voogd is taalambassadeur, afkomstig uit het Westland.Naast het feit dat hij dit Open Podium ons komt verrassen met mooie gedichten ligt zijn passie op het thema laaggeletterdheid in Nederland. Hij spoort mensen aan om zich niet te schamen voor laaggeletterdheid en is er van overtuigd dat iedereen in feite toch kan leren lezen en schrijven. Hij is over dit thema ook aan het woord geweest bij Radio NPO1, samen met prinses Laurentien. Kortom een betrokken dichter, waar je geboeid naar zal luisteren.
Jeanette Immerzeel  Haar gedichten met mooie woorden, raken iedereen die naar haar luistert. Ze dicht eigenlijk over alles wat haar beweegt. Laat je meevoeren in haar gedichten.
Catherine van Vliet geboren en getogen in Frankrijk, is ze toch ooit gevallen voor Goeree Overflakkee. Een veelzijdig kunstenares die vanmiddag zal voordragen uit eigen werk. Fascinatie door het leven is wat doorklinkt in haar gedichten. Zij is lid van de Reizende Dichters. Een kunstwerk van haar is onder de naam “Freddy” te bewonderen in de dichtbundel van Els Huurman, Dicht op Kunst
Tim Albus dichter en Podium Veroorzaker genaamd Waanzinnen in Spijkenisse heeft hij zijn eerste gedichten Podium op een gezellig locatie.Hij dicht er op los en maakt daarna alles weer vast om de regels weer aan elkaar te breien.

De mix van gedichten en muziek door deze mooie persoonlijkheden is zeker de moeite waard om te komen beluisteren. Dus zet in uw agenda zondagmidddag 24 november en kom Els Huurman gedag zeggen!! U bent van harte welkom in de foyer van Theater Twee Hondjes!!Foto: Patrick Blonk

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie