Donderdag 28 mei 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 29 mei
  • BASTA!

  • GEANNULEERD

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Enge Buren - BASTA!

In verband met de landelijke maatregelen rondom het coronavirus kan deze voorstelling geen doorgang vinden op de geplande datum. Bezoekers van deze voorstelling ontvangen bericht.

Na 2.893 optredens, 243 liedjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 633 pizza’s (calzone), 103 instrumenten, 5 transportbusjes, 1.412.354 man publiek, 5 x Lowlands, 2.567 overige (niet nader te omschrijven onzin) is het mooi geweest en begint Enge Buren aan het allerlaatste theaterseizoen, daarna is het voorgoed ‘BASTA!’. Uit het immense repertoire van dit unieke trio wordt een geheel nieuw programma samengesteld! Meer dan 25 jaar liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits ‘mogen’ worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd!
 
Leest u het goed?
“Mogen worden meegezongen?!”                                          
Jazeker, alles kan, omdat het publiek mede de avond bepaalt! Er zal dus geen show hetzelfde zijn. De afscheidstournee vol anekdotes, onthullingen en verhalen over ruim 25 jaar succesvol toeren langs allerlei theaters, podia, festivals en feesten, is slechts 1 seizoen te zien en daarmee ‘BASTA!’


Beeld: Studio Loerijzerwww.engeburen.nl
 
html
https://img.youtube.com/vi/W-yHpyxA-eg/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/W-yHpyxA-eg?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie