Zaterdag 20 juli 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 6 oktober
  • De knettergekke wereld achter het raam

  • Serieus, actueel thema in een vrolijk jasje. Voor iedereen die het leuk vindt om verder te kijken dan zijn (of haar) neus lang is

Opslaan in favorieten
19:30 uur

De Toneelmakerij - De knettergekke wereld achter het raam

Daar zitten ze met z’n tweeën in de wachtkamer. Ze zijn nog niet geboren. Maar ze hebben er wel zin in. In die knettergekke wereld daar achter het raam. Maar eerst moeten er keuzes gemaakt worden. Want waar wil je geboren worden? En welke huidskleur wil je hebben? En welke God? En word je een jongen of een meisje?
 
Dan is het grote moment aangebroken: een rood meisje en een blauwe jongen stappen de wereld in. Maar waarom schrikt hun vader zo? En wil er niemand naast hen zitten? En worden ze achterna gezeten? Ze begrijpen er niet veel van. Het is in ieder geval een stuk ingewikkelder dan ze hadden gedacht.
 
De Toneelmakerij en Trouble Man maken met DE KNETTERGEKKE WERELD ACHTER HET RAAM een kleurrijke voorstelling over kleine verschillen met grote gevolgen. Met twee aandoenlijke nieuwelingen die vol humor en naïviteit proberen uit te vinden waarom de een bang, boos en de ander juist blij wordt van de verschillen. 

www.toneelmakerij.nlBeeld: Jan Hoek

Reacties van bezoekers

Lucas

07-10-'18

Was er leuke show die leuk geregeld was

Plaats een reactie