Zondag 16 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 20 januari
  • Selamat Makan of Smakelijk Eten

  • Humoristisch en soms een tikje pikant…uitverkocht

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Roy en Hedy Grunewald - Selamat Makan of Smakelijk Eten

Sinds de première in september 2014 speelden Roy en Hedy Grünewald deze voorstelling (of liever: dit concept) voor zalen van maximaal 100 bezoekers. In de theaters waar zij speelden waren alle voorstellingen uitverkocht.

Deze theaterbeleving is beslist niet alleen voor ‘Indo’s’, maar voor iedereen die van lekker Indisch eten houdt en geniet van prachtige verhalen. Over Indië, tempo doeloe en de Indo’s in Nederland. Historie afgewisseld met persoonlijke belevenissen. Humoristisch en soms een tikje pikant: “…want er schuilde nog een geheim ónder de gordel van smaragd…”

Het publiek wordt persoonlijk door Roy en zijn zus Hedy welkom geheten voor een ‘kumpulan’, een Indische familiebijeenkomst. Als men in de zaal zit, vertelt Roy dat het eten nog niet klaar is. Hedy staat op het podium te koken. Kruidige geuren kringelen de zaal in en ondertussen vertelt Roy de verhalen. Na afloop wordt het publiek uitgenodigd in de foyer voor een heerlijke, authentieke Indische maaltijd met rijst, saté, sajoer, telor Bali, sambal goreng en garnituren.

www.roygrunewald.com

 

html
https://img.youtube.com/vi/CxEquB3cuBs/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/CxEquB3cuBs?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Margriet Stijnen

21-01-'19

Heel mooi verhaal en lekker eten

Ton en Ria Meuwese

21-01-'19

het was erg leuk om de verhalen aan te horen hoe het leven daar was en het eten was heerlijk de sfeer erg goed we gingen weer zoals gewoonlijk als een van de laatste weg een heerlijke middag

Jurgen Hopster

21-01-'19

een heel interessant, leerzaam en humoristisch verhaal. het eten was geweldig, ik beveel het aan.

C Baretta

22-01-'19

Ik vond het een hele leuke middag. Heb genoten. Vooral de verhalen waren zo herkenbaar. Had er nog wel langer naar willen luisteren. En na afloop gezellig zo met z'n allen eten.

Kees en Catherine Van Vliet-Saivres

05-02-'19

Ooit een reis door Indonesië gemaakt. Geuren en kleuren komen weer terug luisterend naar de verhalen van deze aangename zondagmiddag. Heerlijk gegeten en nu op bezoek bij Georgine op Java geboren 91 jaar geleden.

Plaats een reactie