Zondag 16 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 19 oktober
  • Theatertour 2018/2019

  • “Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij het lied” (Liesbeth List)
     

    Laatste kaarten

    Bel 0181-310473 of mail naar de kassa.

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Sjors van der Panne - Theatertour 2018/2019

Het is zijn stem en zijn voorkomen, zijn passie voor tekst en muziek en de manier waarop hij daarmee de tijd stil en de wereld naar zijn hand zet. Wie bij een concert van Sjors van der Panne is geweest, zal dat niet snel vergeten.
 
Zanger Sjors van der Panne overtuigde televisiekijkend Nederland tijdens de 2014-editie van The Voice of Holland. Het stempel chansonnier had hij toen al lang verdiend, door het veroveren van de publieksprijs tijdens het Concours de la Chanson in 2008. Vele optredens voor allereerst klein publiek, zijn televisiedoorbraak en warme aanbevelingen van onder meer Marco Borsato, Cornald Maas, Albert Verlinde en Liesbeth List brachten hem uiteindelijk waar hij echt wilde zijn, waar hij thuis is: in de spotlights van de mooiste schouwburgen en concertzalen voor een aandachtig luisterend publiek. Publiek dat samen met hem zijn lied wil beleven. Met zijn vaste muzikanten reist Sjors met eigen werk en de mooiste vertolkingen van Nederlandstalige bodem het land door.
 
Sjors van der Panne bracht twee studio-albums en een live-cd uit. Op de albums Eén nacht (2011) en Met Elkaar (2017) zingt hij eigen repertoire. Op de live-cd Klassiekers in Het Concertgebouw (2015) staan liederen van zijn grote voorbeelden, waaronder Ramses Shaffy, Liesbeth List en Frank Boeijen.
 
www.sjorsvanderpanne.nlBeeld: Stefan van Ruijven

Reacties van bezoekers

rinie

20-10-'18

Ik heb maar één woord voor deze avond Fantasrisch!!!

K vd Veen

20-10-'18

Geweldige avond, mooi geluid en voor herhaling vatbaar.Veel eigen nummers, hoewel ik graag nog meer songs van Lennart Nijgh had willen horen. Prachtige stem die volle theaters verdient.

Willem en Ellen

20-10-'18

Geweldig concert! Zijn hele oeuvre kwam voorbij. Goede akoestiek in de zaal en in de foyer in de pauze alles tot in de puntjes geregeld. Klasse!

Manuela

20-10-'18

Was mooie muziek en gezellig

Cora van Bodegom

21-10-'18

Geweldige voorstelling. Aanrader

Plaats een reactie