Zaterdag 20 juli 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 5 oktober
  • Nederlands Hoop (try out)

  • "Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld 'Nederlands Hoop'. Het zou tof zijn als je langskomt"
     

    UITVERKOCHT

    Max. 2 kaarten p.p.

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Patrick Laureij - Nederlands Hoop (try out)

Vlijmscherp, kakelvers, innemend, eerlijk, Rotterdams.
Patrick Laureij, geboren in 1982, groeit op in Rotterdam-Zuid, IJsselmonde. In 2006 gaat hij voor het eerst het podium op. Hij is deelnemer aan de Rotterdamse Talent Night. Met slechts 4 minuten aan materiaal en wat geïmproviseerde grappen heeft Patrick zijn plek gevonden. Het voelt goed en het smaakt naar meer. Patrick: “Ik wist niet wat ik deed, maar de zaal moest keihard lachen.”  Een jaar later doet hij mee aan het Knock Out Comedy Festival. Hij proeft en probeert op verschillende kleine podia, om vervolgens bij Toomler uit te komen. Hij wordt aan de hand genomen en leert langzamerhand de kneepjes van het vak. En het werkt, want in 2009 mag hij zich officieel lid van Comedytrain noemen.

Cameretten
In 2013 won hij zowel de publiek- als juryprijs van Cameretten. “We zien een stoere ‘jongen van de stoep’ en tegelijkertijd een kwetsbare comedian.” (juryrapport Cameretten). Sindsdien speelde hij meerdere malen op Lowlands, stond in de voorprogramma’s van o.a. Theo Maassen, Fresku en Anouk in de Ziggo Dome en speelde hij een dubbelvoorstelling met partner-in-crime Daniël Arends.

www.facebook.com/patrick.laureijBeeld: Jeniffer Kunes

“ …Patrick Laureij blijkt een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen… “ (Volkskrant)

“ …Ontmand door thee met muffins… “ (Parool)

“ …Komische hyperbolen en de logica van de man van de straat… “ (NRC)

“ …Ruwe diamant van de stoep… “ (Telegraaf)

Reacties van bezoekers

Kleijwegt

06-10-'18

Patrick was goed! Ik kan wel uren luisteren naar zn straattaal en kijken naar zn mimiek

C

06-10-'18

Topgozert!

Kees Jurgens

06-10-'18

Teleurstellend slecht; heb de voorstelling met moeite uitgezeten

J

09-10-'18

Onze verwachtingen waren erg hoog, maar deze zijn helaas niet uitgekomen. Hopelijk is het nog mogelijk om de try-out te verbeteren voordat de echte voorstellingen gaan lopen.

Plaats een reactie