Donderdag 29 oktober 2020
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 16 oktober
  • Finalistentournee 2019/20

  • Van 2019 naar 2020

Opslaan in favorieten
19:00 uur

Cameretten Finaletournee - Finalistentournee 2019/20

De finalisten trekken langs theaters, poppodia en bibliotheekzalen om hun prijswinnende show aan het publiek te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.’

Finalisten Cameretten 2019 in 2020

Henk Overdijk
Voorstelling: Ik was erbij

Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Maar voor jou gewoon Henk. 
Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Gewone, hardwerkende en nuchtere mensen. Tijdens zijn voorstelling ‘Ik was er bij’ onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon Henk. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere vage woorden waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven probeert hij van Henk een bijzondere en unieke man te maken. Zodat je bij het horen van de naam Henk maar aan één Henk moet denken. Henk Overdijk.


Tobi Kooiman (publieksprijs winnaar 2019)
Voorstelling: Logisch

Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma “Logisch” verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Veel plezier.


Remy Evers (juryprijs winnaar 2019)
Voorstelling: Gewoon Remy

Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Beeld: Cameretten Festival

www.cameretten.nl
html
https://img.youtube.com/vi/7VmY-q7iYcQ/1.jpg
https://www.youtube.com/embed/7VmY-q7iYcQ?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Laatste nieuws

Geen bericht is goed bericht!

Zonder tegenbericht gaan de aankomende voorstellingen door.

LEES MEER

Nieuwe maatregelen

Extra maatregelen tijdens uw bezoek aan het theater
Naar aanleiding van de...

LEES MEER
Cultuurhuis Nieuwe Veste
Nieuwsbrief