Zondag 16 juni 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 18 november
  • SPIJKERS II

  • 'Spijkers II is zeker nog geen eindstadium van wat ik wil maken. Je moet het zien als work in progress. Ik ben op zoek naar vitaliteit en levensvreugde. Met muziek, zang, dans en poëzie om het leven te vieren, daar ben ik thuis.'  - Joost Spijkers

Opslaan in favorieten
15:00 uur

SPIJKERS - SPIJKERS II

Met het theatrale concert Spijkers II zet Joost Spijkers, één van de Ashton Brothers, een tweede stap in zijn zoektocht als zanger. En hoe?! Het tweede muzikale theaterprogramma werd lovend ontvangen door publiek en pers en behaalde zelfs de top 10 van beste theatervoorstellingen 2017-2018 van De Theaterkrant. Dat vraagt om meer. Om meer vriendschap, hartstocht, drank, alledaagse dwaasheid, muziek, oftewel nóg meer Spijkers. Daarom dit seizoen nog eenmaal op de planken, Spijkers II. Speciaal voor u.
 
Vijf mannen aan een cafétafel, een keukentafel, verzin het maar. Eén begint opeens te zingen, een ander haakt in met zijn gitaar, de derde pakt zijn saxofoon, en er is muziek. Muziek omdat het moet. Iedereen heeft dezelfde drang, iedereen wil spelen en zingen. Het moet eruit, vóór het te laat is.
 
Spijkers II werd door Theaterkrant.nl gekroond in de TOP 10 beste voorstellingen van 2017-2018.


www.joostspijkers.nlBeeld: Jaap Reedijk

“ …Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal. Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.… “ (Theaterkrant)

“ …Geestige mimiek, danstalent en zangstem maken zijn tweede solovoorstelling SPIJKERS II uniek.… “ (de Volkskrant)

“ …‘Spijkers II’ is zoals een goed theaterconcert moet zijn: een losse aaneenschakeling van prachtige liedjes - veelal van de hand van Peer Wittenbols - gebracht door Joost Spijkers, een theatrale, pure zanger. Naast hem staat een geweldige band die hem op alle fronten ondersteunt.… “ (Trouw)

Reacties van bezoekers

Jan

19-11-'18

Een prachtige uitvoering met heel goede muziek prachtige teksten en wervelend uitgevoerd

Sabine Mijderwijk

19-11-'18

Het was heel bijzonder, we hebben gelachen en zijn stil geweest van verwondering. Zijn band erbij is een feestje!

Plaats een reactie