Zondag 23 september 2018
 • 0 items

Neem contact met ons op.
 • donderdag 11 oktober
 • Om alles!

 • Terug in Hellevoetsluis!
   

  NOG ENKELE
  LOSSE PLAATSEN

  Max. 2 kaarten p.p.

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:15 uur | € 20,50

Richard Groenendijk - Om alles!

“Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren”, scheef het AD naar aanleiding van de première van “Om Alles!”. “Groenendijk heeft het vermogen een zaal te laten bulderen van het lachen”, voegde de Volkskrant eraan toe. En de Telegraaf vond Om Alles! “Alsof je in een warm bad stapt”.

Er bestaat geen twijfel over; “Om alles!” is het meest succesvolle cabaretprogramma uit het oeuvre van Richard Groenendijk. Lovende recensies en uitverkochte theaters met laaiend enthousiast publiek. Daarom kon een reprise niet uitblijven en tourt hij dit seizoen wederom met deze hit door de vaderlandse theaters.

In “Om Alles!” zien we Richard van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Bijna twee uur een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zoals het Parool schreef; ‘Een antiheld met allure!”

www.richardgroenendijk.nlBeeld: Roy Beusker

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra