Dinsdag 14 augustus 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 21 september
  • Late lente

  • Een brutale en pittige tragi-komedie met oorstrelende songs.

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:15 uur | € 21,00

Ellen Pieters, Guido van der Spek, Sjoerd Pleijsier e.a. - Late lente

Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow is een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Maar wanneer die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Als dan ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden…
 
LATE LENTE is een brutale en pittige tragi-komedie over de worsteling tussen wat hoort en wat moet, tussen het hart en het hoofd, ambitie en affectie en over wat groeit tussen de oren èn tussen de lakens. Met een verleden vol leugens en een toekomst vol plannen is de vraag: hoe red je elkaar en daarna jezelf?
 
Met Ellen Pieters (o.a. Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie, Wat Zien Ik?!), Guido Spek (GTST, Into The Woods), Sjoerd Pleijsier (Ciske De Rat, Turks Fruit), Julia Herfst (Eline Vere, The Full Monty) e.a.

www.degraafencornelissen.nlbeeld: Robin Kamphuis

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra