Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 16 februari
  • We bestaan 1 jaar!

  • En je eerste verjaardag moet je vieren...

Opslaan in favorieten
10:00 uur

Cultuurhuis Nieuwe Veste - We bestaan 1 jaar!

Binnenkort bestaat Cultuurhuis Nieuwe Veste 1 jaar! Dat vieren de partners graag met de Hellevoeters op vrijdag 16 februari. Vanaf 10.00 uur is er een uitgebreid programma in het Cultuurhuis, voor jong en oud. Laat overdag uw kunst bekijken door de kunstkenners bij “Is uw kunst kitsch?”. Ook is er voorlezen en muziek voor kinderen. De hele dag kunt u genieten van bijzonder straattheater en ’s avonds staat Vuile Huichelaar in het theater.
 
Laat je verrassen door de volgende activiteiten:

Theatertuin Voorne
Herinnert u zich Jesus Christ Superstar in de Vesting nog? Dan kent u Theatertuin Voorne al. Zo niet, geen probleem. De hele dag lopen er vrolijke dames rond van dit bonte gezelschap uit alle hoeken van Voorne. Zij stellen zich graag aan u voor. Of u een serieus gesprek heeft, dat kunnen we niet garanderen. De dames houden wel van een lolletje namelijk… Een ding is wel zeker, het wordt gezellig met ze.
 
Laat je voorlezen
Elke woensdagmiddag is het weer feest in het Cultuurhuis, dan lezen vrijwilligers voor aan kinderen. Er wordt ook vaak geknutseld rondom het voorgelezen boek. En speciaal voor 1 jaar Cultuurhuis Nieuwe Veste komen deze vrijwilligers de hele vrijdag ook voorlezen.
 
Is uw kunst kitsch? met Vendu Notarishuis
Deskundige en gecertificeerde taxateurs van Vendu Notarishuis gaan kosteloos advies geven over meegebrachte voorwerpen, zoals schilderijen, zilver, juwelen, design, Art Deco, Aziatische kunst & Chinees porselein. De taxateurs zijn aanwezig van 11.00 uur tot 16.00 uur.
 
Eventueel kunnen voorwerpen ter plaatse ingenomen worden voor veiling. Vooraf aanmelden is verplicht, met vermelding van de goederen die meegenomen worden, via taxatiedag@notarishuis.nl.  
 
Muziekspeeltuin van Tutti Timbre
Bert van Bommel maakt houten muziekinstrumenten. Hij brengt er een heleboel mee.  Je kunt trommelen, rijden met de ruiswielen, rinkelen, ratelen. Met alles mag je spelen.
 
Vliegensvlug door Tukkers Connexion
Druk, druk, druk... Deze stewardess is zeker niet te vergelijken met andere levende standbeelden (of cabinepersoneel). Deze oranje verschijning heeft een merkwaardige kijk op serviceverlening. Hyperactief maar kordaat volgt ze haar eigen gebruiksaanwijzing. Zij ziet in elke uitdaging een kans als zij niet al druk doende is met totaal andere belangrijke zaken...Met deze performance was Godelieve de grote winnaar tijdens World Statues 2009; zij werd    Nederlands en Wereldkampioene!
 
De Culturele Apotheek
Met onze spreekuren geven we speels leesadvies op locatie, bijvoorbeeld in bibliotheken, op festivals en op congressen.  We nemen bezoekers daarbij mee voor een kort maar prikkelend consult in onze speciale apothekersspreekkamer. Hier kunnen ze hun hart uitstorten over de kleine en grote levenskwalen die hen kwellen. Nadat we een diagnose hebben gesteld en allergieën hebben achterhaald, schrijven we ter plekke een boekenrecept uit: twee of drie heilzame titels, inclusief de juiste dosering, het beste tijdstip van inname en eventuele bijwerkingen.
 
Vuile Huichelaar
Vuile Huichelaar is niet in een hokje te stoppen. Is het cabaret? Een vrolijk makend theaterconcert? Een personalityshow? Ja! Vuile Huichelaar is dit allemaal: een heerlijke meezing cabaretvoorstelling dóór en vóór (voornamelijk) vrouwen. En dit jaar is Vuile Huichelaar met een grote hoeveelheid klassieke en hilarische (meezing) liedjes én een stoet aan typetjes, toe aan het eerste lustrum. Feest!!!
Kaarten à € 21,50 via www.theatertweehondjes.nl. Vol = vol
 

Reacties van bezoekers

Geerte

12-02-'18

Ik ben erbij!! Reuze benieuwd!!

Plaats een reactie