Zaterdag 21 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 20 april
  • Spiegels

  • Twee acteurs. Twee bedrijven. Twee interviews van een journaliste met een schrijver.

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Het Grachtentheater - Spiegels

In het eerste bedrijf interviewt een journaliste van een populair vrouwenblad een gerenommeerd schrijver van ‘moeilijke boeken’. Hij: intellectueel, gewiekst, provocerend. Zij: zenuwachtig en onervaren. In het tweede bedrijf interviewt een journaliste van een kritisch weekblad een succesvol schrijver van bouquetreeks achtige boeken. Hij: zachtaardig, homoseksueel, conflict vermijdend. Zij: zelfverzekerd, kritisch, aanvallend.
 
Aanvankelijk maken de sterke personages de ander met de grond gelijk, totdat hun boosheid tot echte emotie gaat leiden. En die echte emotie vormt een fascinerende authenticiteit die de personages kleur en diepte geeft. Twee ‘spiegelende’ interviews, met zowel hilarische als ontroerende momenten.
 
Ronald Top is een veelgevraagd TV-, en filmacteur die te zien is in series van Baantjer tot Coronation Street en Flikken Maastricht tot Divorce. Marianne Tidemann is te zien in een aantal films, commercials, tv series en speelde de rol van ‘Nora” in het toneelstuk ‘En Ik Dan’, van Annie M.G. Schmidt. Na het succes van hun serie in Amsterdam brengt het Grachtentheater deze productie van Dimitri Frenkel Frank in zijn originele bezetting terug in de theaters.

www.grachtentheater.nlbeeld: Grachtentheater


 

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra