Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 23 februari
  • All is waiting

  • Singer-songwriter Duo PLUS.

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Jodymoon - All is waiting

Zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets zijn een singer-songwriter duo plus: ze leven en werken samen. Het tweetal schrijft songs die je stuk voor stuk bijblijven. Een sound waarin folk en blues het uitgangspunt zijn, maar niet het uiteindelijke doel. Dat is wat Jodymoon uniek maakt. Digna en Johan weten een mooi evenwicht weten te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance. Zowel live als op de plaat zorgen strijkers voor een spannende combinatie tussen singer/songwriter, folk, pop, klassiek en roots.

De band trad op in onder meer Spanje, Canada, Engeland en Italië en speelde als voorprogramma van onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado en Tom McRae. Het album ‘The Life you never planned on’ werd ook in Duitsland uitgebracht en leverde Jodymoon een uitgebreide tour op. In 2015 verscheen het vijfde album ‘All Is Waiting’ waarvan de singles ‘The Long Way Round’ en ‘Hitchhike Overdrive’ veelvuldig te horen waren op o.a. NPO Radio 1 & 2. Dit jaar staan er weer nieuwe optredens door het hele land op de agenda.

www.jodymoon.nl


 

html
https://img.youtube.com/vi/h_H50FBMAGk/1.jpg
The Long Way Round
https://www.youtube.com/embed/h_H50FBMAGk?rel=0
_blank
html
https://img.youtube.com/vi/-KMSJmWnXGk/1.jpg
Hitchhike Overdrive
https://www.youtube.com/embed/-KMSJmWnXGk?rel=0
_blank

“ …… een band die op alle denkbare plekken een ereplaats verdient.… “ (OOR)

“ …… om uiteindelijk onder je huid te kruipen en daar niet meer weg te gaan.… “ (VPRO 3 voor 12)

“ …... hun popgeoriënteerde rootsmuziek bereikt een onbetwist hoogtepunt.… “ (Jazzism)

Reacties van bezoekers

Els

24-02-'18

Verrassend goed! Ik ben fan ðŸ‘ðŸ¼

Hans Dits

25-02-'18

Een fijne voorstelling, jammer dat de technicus niet in staat is geweest het geluid goed te verdelen over de geluidsboxen. Dat wat rechts op het podium ten gehore werd gebracht kwam (uitsluitend) uit de linker geluidsbox. Storend! Ik vraag me overigens af of versterking überhaupt nodig is in zo´n kleine zaal. Waarom niet akoestisch?

Plaats een reactie

Extra