Zaterdag 21 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 8 december
  • Vibrato! (try out)

  • “Ze zijn de nerds onder de damesduo’s en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert”

    Het Parool

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Maartje en Kine - Vibrato! (try out)

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek, folk en tango - en je hebt Maartje & Kine! Met hun eerste show ‘Vreemd Folk’ veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show ‘De Goldberg Machine’ – over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor.
 
In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!
 
Maartje & Kine zijn regelmatig te zien en horen op radio en televisie, van DWDD tot Podium Witteman en van Giel op 3FM tot Gijs 2.0.

www.maartjeenkine.nlbeeld: Corne van der Stelt


 

html
https://img.youtube.com/vi/akwoEpQcM0o/1.jpg
Opening UITmarkt
https://www.youtube.com/embed/akwoEpQcM0o?rel=0
_blank

“ …De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor… “ (Theaterkrant.nl)

“ …Verfrissende muzikale comedy… “ (Leeuwarder Courant)

Reacties van bezoekers

J.E. van Renswouw

10-12-'17

ontzettend leuke voorstellingik heb ervan genoten

Plaats een reactie

Extra