Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 2 februari
  • Fiësta (try out)

  • Pater Moeskroen meets The Pogues!

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Pater Moeskroen - Fiësta (try out)

LAATSTE KAARTEN

Vindt u het niet erg om NIET naast elkaar te zitten of wilt u in de wachtrij? Bel of mail ons: 0181-310473 of reserveringen@theatertweehondjes.nl


‘Fiësta’ belooft feest en een feest wordt het! Neerlands fijnste folkband, Pater Moeskroen, vertelt en speelt - in de feelgood voorstelling van het jaar - op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke feest-folk met een glansrol voor de thin whistle en accordeon temidden van het uitgebreide instrumentarium van de heren!
 
Al ruim dertig jaar trekt Pater Moeskroen gewapend met ‘de folk’ langs pubs, feesten en theaters van Nederland. De sound van The Pogues stond daarbij aan de basis van de Moeskroen-hits ‘Laat Maar Waaien’ en ‘Whiskey is the Duivel’ en drukte een onuitwisbare stempel op de Moeskroen-sound. In Fiësta nemen ‘De Paters’ je aan de hand van nieuwe nummers en oude bekenden je mee in die fijne Pater-Pogues sfeer vol folk, feest en humor.

www.patermoeskroen.nlbeeld: Catch a Fly
 

html
https://img.youtube.com/vi/aHMPgWtJP8U/1.jpg
Promo Fiësta
https://www.youtube.com/embed/aHMPgWtJP8U?rel=0
_blank

“ …Vanaf de eerste noten is het een groot feest.… “ (Ilovetheater.nl)

“ …Je komt gegarandeerd vrolijk de zaal uit en heb je het gevoel dat je weer heel de wereld aan kan.… “ (Ilovetheater.nl)

“ …De paters spelen veel op festivals maar in het theater komen deze muzikanten misschien nog wel beter tot hun recht.… “ (Musicalnieuws.nl)

“ …Slagwerkkunstjes, bijzondere instrumenten en leuke liedteksten dragen mede bij aan een heerlijk avondje theater.… “ (Musicalworld.nl)

“ …De 50 verschillende muziekinstrumenten werden dan ook regelmatig met een mix van passie en bevlogenheid bespeeld.… “ (Maxazine.nl)

Reacties van bezoekers

Cees en Els

03-02-'18

Eén groot Fiësta feest!

Ellen

03-02-'18

Geweldig vrolijk, met af en toe een ernstige noot

Mieke

03-02-'18

Geweldig!

Plaats een reactie

Extra