Maandag 23 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 12 november
  • Het Klein Zwanemeer 2+

  • Het beroemdste ballet allertijden, speciaal voor de kleintjes.

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Cordua & Magnus - Het Klein Zwanemeer 2+

Zwanen, een boze tovenaar en zijn dochter en natuurlijk de prins… Dat kan niet goed gaan. Wordt de zwaan wel weer een prinses en kiest de prins wel voor de echte prinses? Een beetje spannend, maar ook magisch en grappig.
 
Speciaal voor de kleintjes vertalen Cordua & Magnus het bekende ballet naar een fantasierijke dansvoorstelling. Dans wordt gecombineerd met poppentheater en schimmenspel op een bewerking van de bekende muziek van Tsjaikovski.

Cordua & Magnus
Jördis Cordua en Regina Magnus zijn ervaren makers en choreografen voor volwassenen en kinderen. Voor hun jeugdvoorstellingen hebben de makers een eigen taal ontwikkeld. Ze laten zich inspireren door voorwerpen uit de dagelijkse omgeving die ze een nieuwe theatrale betekenis geven. Hierdoor ontstaan fantasievolle voorstellingen die jong en oud doen verwonderen. De voorstellingen van Cordua & Magnus zijn sinds 2014 regelmatig te zien in China.

Download hier je kleurplaat!

www.corduamagnus.nlbeeld: Megin Zondervan

html
https://img.youtube.com/vi/v4MgYX9OhqA/1.jpg
Promo Klein Zwanemeer
https://www.youtube.com/embed/v4MgYX9OhqA?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

R.J.Wildschut

15-11-'17

Zelf heb ik (71 jaar) genoten van de voorstelling, evenals mijn kleinkinderen (3,5 en 6 jaar). Die van 3 wilde ik eerst niet meenemen, omdat ze normaal geen seconde haar mond kan houden, maar ze heeft alleen maar ademloos toegekeken!! Dat zegt toch wel veel over de prachtige voorstelling. Bedankt voor een heerlijke middag! met vriendelijke groet, Rosemary.

Plaats een reactie

Extra