Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • vrijdag 17 november
  • Abbey Road

  • Rock4 meets “The Fab4” in een waar huzarenstuk. En ja, u mag meezingen.

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Rock 4 - Abbey Road

Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 wordt een hele bijzondere. De show zal geheel in het teken staan van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles.
Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool, zoals Eleanor Rigby, While My Guitar Gently Weeps, Blackbird, Strawberry Fields Forever en Let It Be. Maar ook solonummers van de verschillende bandleden komen aan bod. Een nummer als Imagine mag natuurlijk niet ontbreken.

Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van het beroemde album Abbey Road, misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers. Rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica, indrukwekkend met elkaar verenigd. Precies de combinatie waarvan de vier zangers van Rock4 in 15 jaar tijd hun handelsmerk hebben gemaakt.

 Bijna 1000 concerten, uitverkochte zalen door heel Europa en dat alleen gebruikmakend van hun stemmen. De zwaarste, moeilijkste en misschien mooiste manier om muziek te maken. Recht uit het hart. Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Tenor Luc Devens is de dynamische leadzanger met een indrukwekkend groot bereik, Lucas Blommers de heldere klassieke tenor, Luc Nelissen de warme bariton met een geweldig gevoel voor ritme en timing en Miklós Németh de solide, lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep.

Rock4 treedt sinds 2001 zeer succesvol op in Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië. De zangers wonnen diverse festivals, zoals het Vokal Total festival in Graz en het Vox Populi festival in Sankt Pölten. Daarnaast ontvingen ze een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van “Uninvited” van Alanis Morissette.

www.rock4.nlbeeld: John Klijnen

 

html
https://img.youtube.com/vi/QLymMWXUN7I/1.jpg
Promo Abbey Road
https://www.youtube.com/embed/QLymMWXUN7I?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Maja Tijsen

18-11-'17

Vooral na de pauze zeer indrukwekkend. Het beatboxen, het loopen en vooral de stem van de lead maakten het tot een bijzondere belevenis.

Anita Zevenbergen

18-11-'17

wat waren ze weer fantastisch! En wat fijn dat dit allemaal in onze eigen woonplaats kan.

Elly

19-11-'17

Erg goed gedaan !!

Cees en Els

19-11-'17

Wáánzinnig goed die mannen! Elke keer weer!

Plaats een reactie

Extra