Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • woensdag 18 oktober
  • Boer Boris 4+

  • Een humoristische, muzikale en beeldende voorstelling over je best doen, iets durven en trots zijn op jezelf.

Opslaan in favorieten
14:00 uur
  • woensdag 18 oktober
  • Boer Boris 4+

  • Een humoristische, muzikale en beeldende voorstelling over je best doen, iets durven en trots zijn op jezelf.

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Heer Otto - Boer Boris 4+

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Theater Twee Hondjes halen in de Herfstvakantie Boer Boris naar het theater!

Boer Boris woont op een boerderij. Hij heeft allerlei dieren, machines en een moestuin. Vandaag krijgt hij een bijzondere brief. Er komen twee inspecteurs op bezoek. Oei, dat is spannend! Boer Boris moet het beste van zichzelf en de boerderij laten zien. Maar wat is het beste? Zusje Sam schiet te hulp en samen gaan ze keihard aan het werk.

En als het allemaal goed gaat, komen Boer Boris en Sam na hun avontuur naar buiten om met de kinderen op de foto te gaan op de tractor van Richard Helder van Garage Eurocars.

De voorstelling is gebaseerd op de kleurrijke Boer Boris prentenboeken van Ted van Lieshout en Philip Hopman van Gottmer Uitgevers Groep. Met heerlijke meezingliedjes van Jeroen Schipper en Anke Timmer.

Illustrator Philip Hopman over Boer Boris
“Het is een geweldige sensatie om de getekende personages uit de boeken over Boer Boris op het toneel tot leven te zien komen. Mijn kinderen Boris, Berend en Sam vinden het supercool dat er een heus theaterstuk door het land trekt waar ze in voorkomen. We zongen de aanstekelijke liedjes uit volle borst mee en we lachten ons een bult bij de vrolijke scènes en malle bijrollen.

Heer Otto
Verrassende moestuinen, dansende scooterhelmen, unieke witte pinguïns en bijzondere personages. De Dames en Heren van Heer Otto maken humoristisch, beeldend jeugdtheater voor op scholen en in theaters. Een fysieke speelstijl met een flinke dosis muzikaliteit en interactie. Voorstellingen die je fantasie op hol doen slaan én je weer met beiden benen op de grond zetten. Heer Rick Schellinkhout en Dame Lidion Zierikzee zijn het artistiek brein van Heer Otto. Als artistiek leiders en acteurs bedenken en spelen zij alle producties. Het duo werkt samen met een klein team van vaste acteurs en muzikanten. Alle Dames en Heren van Heer Otto zijn afgestudeerd docent theater of muziek en onderdeel van één of meerdere producties binnen het gezelschap.

www.heerotto.nlbeeld: Philip Hopman, Floris Heuer

html
https://img.youtube.com/vi/tKvaKjXcA8U/1.jpg
Leve de Beste Boerderij
https://www.youtube.com/embed/tKvaKjXcA8U?rel=0
_blank

“ …Een kleutervoorstelling van Heer Otto is altijd welkom. Die durf ik blind neer te zetten want die zijn altijd goed!… “ (Natasja van Geeld, De Lindenberg)

“ …… “

Reacties van bezoekers

Shelley Baarda

19-10-'17

Was een super leuke voorstelling!

Plaats een reactie

Extra