Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 23 september
  • Hoe word ik de beste minnaar van de wereld

  • Herkenbaar, Direct, Raak, Meeslepend en Meer!

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Toña Wong Chung, Noraly Beyer e.a. - Hoe word ik de beste minnaar van de wereld

Een theatershow vol humoristische bespiegelingen op hoe we ons verhouden tot onze geliefde.

De vaak herkenbare en humoristische scenes, gespeeld door o.a. Toña Wong Chung, worden aan elkaar gepraat door de warme stem van Noraly Beyer.

De voorstelling is gebaseerd op het boek 'Hoe word ik de beste minnaar van de wereld?', geschreven door Toña Wong Chung.
 
Dit boek gaat over goed minnaarschap; over het avontuur levend houden in de liefde. Wat zijn de voorwaarden om hogere liefde te bedrijven? Alles wat niet te maken heeft met seksuele standjes en speelgoed, maar met wat daaromheen gebeurt komt aan de orde. Als de randvoorwaarden goed zijn vinden de geliefden vanzelf hun minnaarschap ook in bed.

www.debesteminnaarvandewereld.nlbeeld: Soowpictures


 

html
https://img.youtube.com/vi/ep43WKMswVA/1.jpg
Noraly leest voor
https://www.youtube.com/embed/ep43WKMswVA?rel=0
_blank
html
https://img.youtube.com/vi/TGBSaWzNwSo/1.jpg
Toña vertelt
https://www.youtube.com/embed/TGBSaWzNwSo?rel=0
_blank
html
https://img.youtube.com/vi/80v7sgKJhW8/1.jpg
Promo Hoe word ik de beste minnaar van de wereld
https://www.youtube.com/embed/80v7sgKJhW8?rel=0
_blank

“ …De Theatershow heeft op duidelijke, speelse en doortastende wijze laten zien hoe we in onze relaties van elkaar verwijderd kunnen raken, wanneer we onbewust vanuit onze oude patronen, onze oude pijnen en onze oude angsten handelen. Naar aanleding van de theatershow ben ik begonnen met het lezen van het boek. In de eerste bladzijden werd ik al geraakt door de helderheid en liefde waarmee het boek is geschreven. Het is een practisch boek, wat mensen beter in contact met zichzelf en de mensen om hun heen brengt. Ik ben Tona erg dankbaar dat ze haar transformerende liefde en wijsheid inzet om mensen beuwster met realties, intimiteit en sexualiteit te laten omgaan.… “ (Robin Groeneveld, publiek)

“ …Wat een top avond! Het is heel leuk om via een theatershow meer over het boek te weten te komen. De scenes waren vaak humoristisch, soms herkenbaar en daardoor ook wel confronterend. Ik kijk er naar uit om zo snel mogelijk in het boek te beginnen en alle tips van Toña te horen hoe ik een betere versie van mezelf kan worden en mezelf en mijn partner meer kan liefhebben.… “ (Marieke, publiek)

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra