Maandag 18 maart 2019
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Horeca

Theater Twee Hondjes heeft een gezellige foyer met ruim 50 zitplekken, waar u kunt genieten van een simpele lunch, een goede bakje koffie of voor wat fris.
 
Smullen in de foyer
Namens Cultuurhuis Nieuwe Veste beheren wij de foyer overdag tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Dit doen wij in samenwerking met Ipse de Bruggen.
 
Ipse de Bruggen is een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan 5.000 cliënten met een verstandelijke of meervoudige handicap.
 
Dinsdag tot en met vrijdag is de foyer geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wij hebben dan een heerlijke dagkaart, van lekkers bij de koffie tot een heerlijk 12-uurtje. De ideale plek om bij te kletsen, de krant of een magazine te lezen of voor een klein zakelijk overleg.
 
Zaterdag en zondag kunt u van 12.00 tot 16.00 terecht voor drinken en gebak. In de toekomst zal Ipse de Bruggen de weekenden verder gaan invullen.
 
De voorstellingen
Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling is de bar geopend, voor warme en koude dranken. Uw ticket is inclusief pauze-drankje: In de pauze, of na afloop als er geen pauze is, staan de drankjes voor u klaar.
 
Bij het kopen van uw tickets of voor aanvang van de voorstelling kunt u het Hartig Bordje bestellen. Voor € 5,00 per 2 personen reserveren wij een tafel voor u in de pauze of na afloop en staat het Hartig Bordje klaar zodra u de zaal uit komt.

Diner
Slechts incidenteel is het mogelijk om in het theater te dineren. Wij organiseren bij enkele voorstellingen een buffet, dit kunt u terug vinden in Nieuws, in de omschrijving van voorstellingen of in de kranten. Maar... Samen met de lokale restaurants willen we u een complete avond uit in de Vesting aanbieden. Daarom werken wij samen met hen.
 
Als u online kaarten koopt, kunt ook direct een tafel reserveren bij Restaurant Fortezza. Deze reservering is voor een tafel op de dag van de betreffende voorstelling, om 18:00. U zit niet vast aan een menu en het diner rekent u af bij het restaurant.

Nieuwsbrief