Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • donderdag 16 november
  • Theater voor een Toilet

  • Lekker schoon in Burkina Faso.

Opslaan in favorieten
20:15 uur
  • donderdag 16 november
  • Theater voor een Toilet

  • Lekker schoon in Burkina Faso.

Opslaan in favorieten
20:15 uur
  • donderdag 16 november
  • Theater voor een Toilet

  • Lekker schoon in Burkina Faso.

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Soroptimistclub VPR en Christel de Laat - Theater voor een Toilet

UITVERKOCHT

Wilt u in de wachtrij? Bel of mail ons: 0181-310473 of reserveringen@theatertweehondjes.nl


De Soroptimistclub Voorne Putten Rozenburg organiseert elk jaar een benefietavond in Theater Twee Hondjes. De opbrengst gaat dit jaar naar Support Female Farmers, het sanitair project in Burkina Faso. Flor Dekker zet zich hiermee in voor goede hygiëne in het dorp Loanga.

Het belooft een mooie, maar vooral hilarische avond te worden, want Christel de Laat staat op het podium. Mis dit avondje THEATER VOOR EEN TOILET niet!

Kaarten à € 25,00 zijn te koop bij Theater Twee Hondjes.

Christel de Laat
Christel de Laat, ‘n Bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel, is autodidact. In 1996 start ze, uit het niets, bij een Brabantse Feesterij waar ze al vrij snel op nagenoeg alle themafeesten de hoofdrol vertolkt als “Nel”. In 2000 gaat Christel zelfstandig verder onder de naam “NEL entertainment” en inmiddels is ze met haar bedrijf al 15 jaar succesvol actief als allround improvisatie actrice en presentatrice. Naast haar carrière als comédienne was Christel ook te zien op tv. Onder meer bij het programma Ook dat nog, The Leed Night Comedy en Toren C. Maar ook in films is ze te zien: New kids Nitro, Wiplala, en Kankerlijers zijn de bekendste.

Support Female Farmers
Hoe simpel kan het zijn: een wc bij je huis! Veiligheid, waardigheid en gezondheid van 4,8 miljoen Burkinese vrouwen zijn niet vanzelfsprekend, omdat zij bij gebrek aan beter hun behoefte in de buitenlucht moeten doen. Kinderen zijn door gebrek aan sanitaire voorzieningen vaak slachtoffer van besmettelijke ziekten.
 
Flor Dekker, arts Public Health, die heel goed bekend is in Loanga vraagt om financiële hulp voor het bouwen van latrines en het opzetten van hygiëne voorlichting aan moeders en kinderen. Het bouwen en onderhouden wordt gedaan en gedragen door de gemeenschap ter plaatse.  Een mooi project van de deskundige en bevlogen Flor Dekker, dat de Soroptimistclub VPR van harte steunt en bij u aanbeveelt: draag uw steentje bij!

Soroptimistclub VPR
Soroptimistclub Voorne-Putten/Rozenburg is opgericht op 5 oktober 1991. De club telt ongeveer 40 leden met verschillende beroepen en leeftijden. Jaarlijks kiest Club Voorne-Putten/Rozenburg een lokaal en/of een internationaal doel. Het liefst kiezen zij een kleinschalig doel waar zij zich persoonlijk bij betrokken voelen. Dit jaar is het doel van de theateravond het sanitair project van Flor Dekker. Zij gaat er, met hopelijk uw steun, voor zorgen dat de bewoners van Loanga, Burkina Faso, sanitaire voorzieningen kunnen bouwen.

Soroptimisten zetten hun kennis en vaardigheden in om wereldwijd de posities van vrouwen en meisjes te verbeteren. Soroptimisten zijn zusters, Sorores, die het beste, optimum, nastreven. Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Onze activiteiten staan in het teken van Action (In Beweging), Awareness (Bewustwording) en Advocacy (Belangenbehartiging).beeld Loanga: Flor Dekker
beeld Christel: Joep de RijkDeze voorstelling vindt plaats op basis van verhuur en valt daardoor buiten de reguliere kaartverkoop en acties.

Reacties van bezoekers

Martina Knol

14-09-'17

Dit wordt een heel speciale en gezellige avond, zoals altijd bij de soroptimisten. Denk maar aan de filmavond 8 maart

Joke

17-11-'17

Geweldig

Plaats een reactie

Extra