Zaterdag 21 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 11 maart
  • Eenuf is Eenuf 6+

  • Wat betekent dat eigenlijk, "NUF"???

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Nuffe Tantes - Eenuf is Eenuf 6+

Wat betekent dat eigenlijk, Nuf!?
Kom erachter tijdens het verhaal van de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune le Canari en al! Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad!
 
Zo heeft postbode Billie Blaauw niet veel zin om met één van de twee in het huwelijksbootje te stappen en hebben ze gróte moeite huisbaas Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars álle klanten bij ze wegkaapt! Hopelijk zien ze door Rochee Rozé alles weer door een roze bril, want de dames hebben er genoeg van!
 
“Eenuf is eenuf!”
 
Gespeeld en gecreëerd door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Met behulp van vernuftige kostuums, poppen, decors, liedjes en voice-overs van o.a. Karin Bloemen & Tony Neef, steken zij hun persoonlijke verhaal in een Nuf jasje: Durf te kiezen voor wat je écht wil! Daarnaast weten ze als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes!

www.nuffetantes.com

html
https://img.youtube.com/vi/yjCrj4Ko22Y/1.jpg
Promo Theatertour 2017-2018
https://www.youtube.com/embed/yjCrj4Ko22Y?rel=0
_blank
html
https://img.youtube.com/vi/iF-wzOcbn5k/1.jpg
Karin Bloemen over Nuffe Tantes
https://www.youtube.com/embed/iF-wzOcbn5k?rel=0
_blank

“ …Kleurrijk theaterduo… “ (Algemeen Dagblad)

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra