Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 14 januari
  • On Stage 4+

  • Leuk verhaal, mooie kostuums, lekker muziek, de ingrediënten voor een magische voorstelling.

Opslaan in favorieten
14:00 uur
  • zondag 14 januari
  • On Stage 4+

  • Leuk verhaal, mooie kostuums, lekker muziek, de ingrediënten voor een magische voorstelling.

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Helinium - On Stage 4+

Elk jaar maken de dans- en dramaleerlingen van het Helinium een spannende, grappige, stoere en magische voorstelling. Over sprookjes, dieren of zichzelf… Dit jaar maken zij Brainfreeze, voor kinderen vanaf 6 jaar.
 
Verhuizen?! Sarah haar leven staat op zijn kop. De vier emoties in haar hoofd weten niet hoe ze hier op moeten reageren, is Sarah Blij, Boos, Verdrietig of Bang? De emoties proberen van alles om Sarah gelukkig te maken in haar nieuwe huis, haar nieuwe school en met haar nieuwe klasgenootjes, maar of dit nou wel zo goed lukt? De emoties weten niet wat ze aan het doen zijn en omdat ze niet samenwerken gaat alles mis met Sarah. Zal Sarah opnieuw gelukkig kunnen worden in haar nieuwe huis? Stap in de achtbaan van de emoties en beleef dit avontuur zelf mee.  

De makers
Tim van der Toorn, Femke Stoel, Maxiem Driessen, Romy de Jong, Esmee de Ronde, Chaisey Ducaneaux, Marly van Ommeren, Joey van Halderen, Denise Blom, Julia Schilder, Lian Gall, Demi Eisinga, Cheryl Vastenhout, Shannah de Leeuw, Quinty-Ann van der Hansz,  Noé Weber, Esmee Janson. De leerlingen worden begeleid door Podiumkunstdocenten Eva van Welzenis en Marjolijn Breuring.beeld: Maxiem Driessen

“ …De muziek en dans werkte zowel op mijn 6-jarige dochter, als op mij aanstekelijk. We konden niet stil blijven zitten!… “ (Bezoeker Beestenboel 2016)

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra