Zaterdag 21 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 8 april
  • Katharina Katharina in het ganzenbord 8+

  • Mijn moeder is er vandoor met een Italiaan.
    Niemand wil vriendinnen met me worden omdat mijn vader verliefd is op de juf.
    En er wil nooit, nooit eens iemand met me ganzenborden.

Opslaan in favorieten
14:00 uur

Hofplein Rotterdam - Katharina Katharina in het ganzenbord 8+

Het leven van Katharina Katharina verloopt niet zoals zij dat wil. En dat maakt haar zó boos dat ze door de vloer stampt en in een levend ganzenbord verwijnt. Daar ontmoet zij wonderlijke figuren en komt terecht in een spannende motorwedstrijd, een grandioos paleis, maar ook in de donkere doornstruik. Lukt het haar om uit het ganzenbord te ontsnappen en een aantal zaken een plek te geven?

Speel ook ganzenbord!
Levend ganzenbord door de foyer - de speler is een levende pion! Al springend met een grote dobbelsteen ga je door je eigen tijdreis. Pak een formulier, vul tijdens het spelen dit in en ontvang aan het einde een envelop om je formulier in te doen. Over 10 jaar mag je deze envelop pas weer open maken, hoe zal je leven er dan uit zien? Speel voorafgaand de voorstelling, maar nog leuker: na afloop! Dan komen de spelers van Katharina Katharina graag met je mee spelen en je mag met ze op de foto.
 
Ganzenbordspellen - Liever niet springen? Dan kan je op je gemak aan een tafel het echte oudhollandse ganzenbord spelen. Spelplezier gegarandeerd!

www.hofpleinrotterdam.nl

html
https://img.youtube.com/vi/7V-jJYpo4zE/1.jpg
Trailer Katharina Katharina
https://www.youtube.com/embed/7V-jJYpo4zE?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

Alexander Willemsen

09-04-'18

Voor het kinderfeestje van mijn zoon (11) naar Katharina Katharina geweest. Ze vonden het allemaal heel leuk. Een aanrader!

Plaats een reactie

Extra