Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 11 februari
  • Het geheim van de liefde 6+

  • Een humoristische, muzikale en kleurrijke jeugdtheatervoorstelling over vriendschap wetenschap en de liefde. Kan je écht alles onderzoeken?

Opslaan in favorieten
14:00 uur

TG Locals - Het geheim van de liefde 6+

IJsbrand is een geniaal wetenschapper. Hij houdt van dingen die je zeker kunt weten. Hij doet onderzoek naar het meest onmeetbare verschijnsel: De Liefde. Samen met zijn assistente Victoria werkt hij aan een liefdesdrank, die de wereld mooier moet gaan maken. Voor de feestelijke onthulling van het drankje is muzikant Thijs ingehuurd. Wanneer de passionele muziek van Thijs de steriele onderzoeksruimte in komt stromen, worden de verhoudingen flink op scherp gezet. De liefdesdrank wordt ingezet voor eigen geluk en dan…lijkt alles wat vast stond plots weer los.

De jeugdtheatervoorstelling ‘Het Geheim van de Liefde’ gaat over passie voor onderzoek en onderzoek naar passie. Over overvolle hoofden en fladderende buiken. Met zwoele muziek, veel humor en verwarrende feiten

www.tglocals.combeeld: Casper Koster

“ …Bij ‘Het geheim van de liefde’ heb ik genoten. Mooi om te zien hoe de kinderen reageerden. Mooi hoe de makers de kinderen aanspreken, ook als onderdeel van een groep.… “ (Janneke Everaars, De Nieuwe Bibliotheek)

“ …Het spel van Spigt en Lukkenaer is strak en tegelijkertijd speels. Maar belangrijker, zij kunnen de interactie van het publiek goed bespelen en gebruiken. (…) Het is altijd een feest om deze bevlogen theatermakers aan het werk te zien.… “ (Marleen Hiemstra, Cultuurbarbaartjes)

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie

Extra