Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 28 oktober
  • Vreemde Vogels (try out)

  • Enge Buren ziet ze vliegen!

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Enge Buren - Vreemde Vogels (try out)

Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in de armen sluit. Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit! (Het bespaart je een consult bij de psychiater!)
 
‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.
Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek! Wees welkom in de wonderlijke wereld van ‘Vreemde Vogels’.

www.engeburen.nlbeeld: Wim Lanser


 

html
https://img.youtube.com/vi/w75ZtTg5ygQ/1.jpg
Trailer Vreemde Vogels
https://www.youtube.com/embed/w75ZtTg5ygQ?rel=0
_blank

Reacties van bezoekers

fam. de Ruijter-Heule

29-10-'17

Het was weer een leuke avond, wij hebben ze al een paar keer gezien. Grappen en grollen en veel muziekinstrumenten. Gewoon een gezellig avondje uit.

Esther Volkers

29-10-'17

Try-out Enge Buren was helemaal top! Eerste x in theater Twee Hondjes voor mij, maar wat is het een knus en leuke zaal! Personeel ook supervriendelijk en gezellig. Kom hier zeker terug!!!

Plaats een reactie

Extra