Donderdag 19 juli 2018
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 28 april
  • 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

  • “Twintig jaar in één mooie avond”

    Dagblad van het Noorden ****

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Vrouw Holland - 20 jaar mannenhumor in een vrouwenlichaam

LAATSTE KAARTEN!

Vindt u het niet erg om NIET naast elkaar te zitten of wilt u in de wachtrij? Bel of mail ons: 0181-310473 of reserveringen@theatertweehondjes.nl

Twintig jaar Vrouw Holland: twintig jaar vocaal en verbaal cabaretgeweld grof verpakt in gevoelige liedjes en pijnlijke sketches. Ongegeneerd fysiek met ongeremde humor, ironisch koketterend met pijn, verlangens en onzekerheid. 

Marieke Klooster, Gabriëlle Glasbeek en Karin Noeken kijken in hun jubileumshow zingend, dwepend, kwijlend, kreunend en gillend terug op twintig jaar kleedkamerhumor voor vrouwen én mannen. Met hun ijzersterke stemmen laten ze de huidige tijd schijnen op gevoelige liedjes als ‘Blauw plek’, ‘Mis je me dan nog’ en ‘Ik wil dat moment niet’. Maar ook het Schubertorgasme, ‘O Heer ik masturbeer’ en acts als ‘So you think you have a beperking’ en de 'Tietenpoppenkast’ glijden vrolijk de voorstelling in. Want Vrouw Holland is rijper, sterker, dikker, maar geen cent wijzer.

Er is geen vrouwencabaretgroep die het zó lang wist vol te houden. Vrouw Holland kent geen vedettes,  geen diva’s, het zijn vrouwen die elkaar en zichzelf bruut op de hak durven te nemen en hierin immer onverstoorbaar worden begeleid door pianist Reinout Douma.

www.vrouwholland.nlbeeld: Roelof Bos
 

“ …Twintig jaar in één mooie avond… “ (Dagblad van het Noorden)

Reacties van bezoekers

Kees van Wel

29-04-'18

Super voorstelling! Veel gelachen.

R.klanderman

29-04-'18

ik vond het erg leuk,mijn kaken deden zeer van het lachen

L. van Waardhuizen

29-04-'18

Als van ouds bij Vrouw Holland, geweldige avond.

Plaats een reactie

Extra