Dinsdag 25 juli 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 7 mei
  • Hoe Peter Pan werd 8+

  • Hoe Peter Pan werd: een frisse, oprechte en generatie overschrijdende ‘neverending story’ voor jong en oud!
     

Opslaan in favorieten
12:00 uur

Hofplein Rotterdam

We kennen allemaal de vrolijke, brutale Peter Pan. De jongen die niet volwassen wordt. Vol fantasie en dol op avontuur. We kennen het elfje Tinkelbel, de vriendschap met Tijgerlelie en de strijd tegen kapitein Haak. Maar wat maakt dat Peter kan vliegen? Hoe is de strijd met kapitein Haak ontstaan? Of wellicht minder smakelijk, maar uitdagender: waar is de hand van kapitein Haak? Wie zijn de verloren kinderen en hoe kom je op Neverland?
 
Jeugdtheaterschool Hofplein Goeree-Overflakkee speelt Hoe Peter Pan werd. Geïnspireerd door de voorstelling Peter and the Starcatcher en de film Pan brengen zij hun eigen versie van de aanloop naar het beroemde verhaal. Net als Peter gebruiken zij hun fantasie, want met fantasie ontdek je werelden vol mogelijkheden.
 
Hoe Peter Pan werd: een frisse, oprechte en generatie overschrijdende ‘neverending story’ voor jong en oud!

De voorstelling is gemaakt door Hofplein's eigen Marnix Keeven en wordt gespeeld door leerlingen van Jeugdtheaterschool Hofplein Goeree-Overflakkee
 


Met je Hofpleinpas ontvang je extra korting, dit geldt echter uitsluiting bij reserveren aan de kassa, telefonisch of per mail. Dus NIET online.
Beeld: Christopher Campbell

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie