Maandag 24 april 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.

Route

ROUTE EN BEREIKBAARHEID.

Theater Twee Hondjes is gevestigd in ‘Cultuurhuis Nieuwe Veste’ aan de Opzoomerlaan 106 in de Vesting van Hellevoetsluis.

Vanaf de Amnesty Internationallaan
richting de Vesting aanhouden, (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg),

* doorrijden door de Brielse Poort. Na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) Cultuurhuis Nieuwe Veste / Theater Twee Hondjes.

Vanuit Rotterdam:
via A15 en N57. Op de N57 de afslag richting Hellevoetsluis nemen. Bij de stoplichten rechts langs het kanaal. Bij de tweede stoplichten rechtsaf (Amnesty Internationallaan). Rechtdoor en bij de derde rotonde linksaf richting Vesting (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg),
Verder vanaf *.

Vanuit Spijkenisse:
via N218 (Groene Kruisweg) langs Geervliet/Heenvliet, linksaf afslag Hellevoetsluis. Bij volgende twee stoplichten rechtdoor, daarna rechtsaf (Amnesty Internationallaan). Rechtdoor en bij de derde rotonde linksaf richting Vesting (Rijksstraatweg/Brielse Straatweg).
Verder vanaf *.

Vanuit Brielle:
via de Rijksstraatweg doorrijden tot de rotonde. Hier rechtdoor richting Vesting, doorrijden door de Brielse Poort, na ca. 300 meter na de kerk ligt aan de linkerkant het Cultuurhuis/Theater Twee Hondjes.

Vanuit Goeree-Overflakkee:
via de N57 na de Haringvlietbrug rechtsaf richting Hellevoetsluis. Bij de eerste rotonde rechtdoor, bij de tweede rotonde rechtsaf richting Vesting.
Verder vanaf *.

Openbaar vervoer:
alle bussen in Hellevoetsluis stoppen bij Vermaat/hoek Rijksstraatweg. Rijksstraatweg inlopen richting Vesting, door de Brielse Poort, na ca. 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Cultuurhuis/Theater Twee Hondjes (ca. 10 minuten lopen). In de Vesting stoppen geen bussen.

Parkeren:
Er zijn in de Vesting 2 parkeerplaatsen op ca. 3 min. loopafstand. De eerste bevind zich aan de Museumkade (gebruik Industriehaven voor uw navigatiesysteem). De tweede bevindt zich aan de achterzijde van het Gemeentehuis, aan het eind van de Opzoomerlaan links. Wij verzoeken u van deze parkeerruimtes gebruik te maken om eventuele overlast voor de buurtbewoners van het theater te voorkomen.

Nieuwsbrief