Zaterdag 23 september 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • donderdag 16 november
  • Theater voor een Toilet

  • Lekker schoon in Burkina Faso.

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:15 uur | € 25,00
  • donderdag 16 november
  • Theater voor een Toilet

  • Lekker schoon in Burkina Faso.

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:15 uur | € 25,00
  • donderdag 16 november
  • Theater voor een Toilet

  • Lekker schoon in Burkina Faso.

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
20:15 uur | € 25,00

Soroptimistclub VPR en Christel de Laat - Theater voor een Toilet

De Soroptimistclub Voorne Putten Rozenburg organiseert elk jaar een benefietavond in Theater Twee Hondjes. De opbrengst gaat dit jaar naar het sanitair project in Burkina Faso. Flor Dekker zet zich hiermee in voor goede hygiëne in het dorp Loanga.

Het belooft een mooie, maar vooral hilarische avond te worden, want Christel de Laat staat op het podium. Mis dit avondje THEATER VOOR EEN TOILET niet!

Kaarten à € 25,00 zijn te koop bij Theater Twee Hondjes.

Christel de Laat
Christel de Laat, ‘n Bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel, is autodidact. In 1996 start ze, uit het niets, bij een Brabantse Feesterij waar ze al vrij snel op nagenoeg alle themafeesten de hoofdrol vertolkt als “Nel”. In 2000 gaat Christel zelfstandig verder onder de naam “NEL entertainment” en inmiddels is ze met haar bedrijf al 15 jaar succesvol actief als allround improvisatie actrice en presentatrice. Naast haar carrière als comédienne was Christel ook te zien op tv. Onder meer bij het programma Ook dat nog, The Leed Night Comedy en Toren C. Maar ook in films is ze te zien: New kids Nitro, Wiplala, en Kankerlijers zijn de bekendste.

Soroptimistclub VPR
Soroptimistclub Voorne-Putten/Rozenburg is opgericht op 5 oktober 1991. De club telt ongeveer 40 leden met verschillende beroepen en leeftijden. Jaarlijks kiest Club Voorne-Putten/Rozenburg een lokaal en/of een internationaal doel. Het liefst kiezen zij een kleinschalig doel waar zij zich persoonlijk bij betrokken voelen. Dit jaar is het doel van de theateravond het sanitair project van Flor Dekker. Zij gaat er, met hopelijk uw steun, voor zorgen dat de bewoners van Loanga, Burkina Faso, sanitaire voorzieningen kunnen bouwen.

Soroptimisten zetten hun kennis en vaardigheden in om wereldwijd de posities van vrouwen en meisjes te verbeteren. Soroptimisten zijn zusters, Sorores, die het beste, optimum, nastreven. Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist International zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes. Onze activiteiten staan in het teken van Action (In Beweging), Awareness (Bewustwording) en Advocacy (Belangenbehartiging).beeld Loanga: Flor Dekker
beeld Christel: Joep de RijkDeze voorstelling vindt plaats op basis van verhuur en valt daardoor buiten de reguliere kaartverkoop en acties.

Reacties van bezoekers

Martina Knol

14-09-'17

Dit wordt een heel speciale en gezellige avond, zoals altijd bij de soroptimisten. Denk maar aan de filmavond 8 maart

Plaats een reactie

Extra

Laatste nieuws

Vriendenavond 2017

Theater krijgt cadeau van Vrienden van Theater Twee Hondjes

LEES MEER

WIFI

Gratis internet in het Cultuurhuis

LEES MEER

Vrienden van Theater Twee

Word Vriend van Theater Twee Hondjes!

LEES MEER
Nieuwsbrief