Woensdag 26 juli 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zondag 5 november
  • Theater Twee Hondjes presenteert: Het 5-jarig jubileum van Vrouw & Lifestyle!

Koop hier uw tickets
Opslaan in favorieten
12:30 uur | € 7,50

Vrouw & Lifestyle

Zin in een middagje uit?
Kom dan naar de jubileumeditie van Vrouw & Lifestyle op zondag 5 november 2017


Vrouw & Lifestyle is het jaarlijks evenement van Theater Twee Hondjes. Het gezellige evenement is voor iedereen, van jong tot oud. Deze middag staat in het teken van verwennerij, ontspanning en lifestyle. Een ideaal middagje rust. Dit jaar is een jubileumjaar voor het evenement, Vrouw & Lifestyle bestaat namelijk 5 jaar en hierom wordt er een extra bijzondere jubileumeditie georganiseerd.

Voorgaande jaren bestond het evenement uit workshops, een loterij en stands met allerlei verschillende producten en diensten die te maken hebben met de vrouw, maar ook met lifestyle. Denk hierbij aan beauty, mode, sport, decoratie en dergelijke. Ook dit jaar kunt u weer veel leuks verwachten. Om het evenement extra bijzonder te maken zijn er een aantal extra’s, waaronder een Photobooth. De rest blijft nog even een verassing!

 

VIP

Nog meer genieten van Vrouw & Lifestyle? Word VIP en krijg een goodiebag met onder andere een gratis lot in de loterij en een hapje en een drankje voor maar € 7,50! Kaarten koopt u vanaf nu hier op de website.

 
 
Meer informatie over het evenement volgt in de aanloop naar 5 november.

Reacties van bezoekers

Er zijn helaas nog geen reacties.

Plaats een reactie