Dinsdag 25 juli 2017
  • 0 items

Neem contact met ons op.
  • zaterdag 29 april
  • Simek ontmoet... Hugo Borst

  • Interviews over de diepste zielenroerselen en motieven
     

Opslaan in favorieten
20:15 uur

Martin Simek - Simek ontmoet... Hugo Borst

Simeks wens voortdurend in het moment zelf te leven maakt hem als kijker en luisteraar tot een zeer geschikt interviewer. Jarenlang heeft hij in opdracht van de RVU talloze prominenten en gewone mensen laten vertellen over hun diepste zieleroerselen en motieven. Altijd invoelend, meegaand en met begrip ontlokt hij zijn gasten uitspraken waarvan ze zelf niet eens wisten dat ze die ooit zouden doen. Het levert ‘prachtige radio’op. Want radio is Martins medium, dwars tegen de tijdgeest in.

In de nieuwe reeks interviews ‘Simek ontmoet’ treft hij zijn gasten in de setting van een theaterzaal. U bent als kijker en toehoorder getuige van de bijzondere intimiteit die Simek samen met zijn gast weet op te roepen. Zaterdag 29 april is Hugo Borst te gast in het theaterprogramma Simek Ontmoet. Het beloofd een mooie avond te worden over zijn boek "Ma", maar ook over Hugo zelf.

www.martinsimek.nlBeeld: Keke KeukelaarU krijgt korting op deze voorstelling, indien u in het bezit bent van:

Reacties van bezoekers

Anita Herrera

01-05-'17

erg leuke avond gehad

fam. de Ruijter-Heule

01-05-'17

Lange zit avond voor een oninteressant verhaal. Jammer hebben vorige keer ademloos geluisterd.

Ron Warren

03-05-'17

Twee authentieke interviewers die oprecht geïnteresseerd zijn in elkaars verhaal. Ademloos geluisterd naar de meesterlijke, simplistische manier van de 'Hoe voelde jij dat' vraag stellen. Mooie interactie tussen beide heren. Ik vind Martin Simek een aanrader voor iedereen die gesteld is op vragen naar emoties ipv oppervlakkigheid.

Plaats een reactie